METIS STANDBOUW

METIS Standbouw is een full-service standbouwbedrijf, dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Wij hebben alle specialismen onder één dak. Van ontwerp, tot productie, van op- en afbouw tot transport, maar ook opslag; wij doen alles zelf.

Wij zijn van mening dat de eerste indruk telt. Vandaar dat wij creatieve, professionele stands bouwen, passend bij uw huisstijl of in het door u gekozen thema. Met als doel: opvallen in een volle beurshal met de uitstraling die bij u past!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en u bent altijd welkom om langs te komen, ook tijdens het productieproces van uw stand of interieur.

Door onze platte organisatiestructuur zijn de lijntjes kort. U heeft rechtstreeks contact met de juiste contactpersoon en ook bereikbaar tijdens beursdagen.

Wij hebben ontzettend veel ervaring bij beurzen in binnen- en buitenland. Wij kennen de regels en voorschriften van de verschillende beursorganisaties en zijn ook huis-standbouwer. Bij sommige beurzen bouwen wij meerdere stands in één weekend!

UW VOORDELEN

METIS Standbouw heeft meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van stands voor beurzen in binnen- en buitenland. Wij nemen u desgewenst het hele traject uit handen, van design en productie tot oplevering en opslag van uw beurspresentatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, passend bij uw budget.

  • Van ontwerp tot uitvoering

  • Alles in eigen beheer

  • Nationaal en internationaal

  • Kwaliteit

  • Duurzaamheid

  020 – 894 60 40

Wilt u een offerte aanvragen?

Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk (en uiteraard vrijblijvend) contact met u op.