Beursstand Classic frame

Wij introduceren Classic Frame. Zonder gereedschap of standbouwpersoneel voor opbouw en demontage. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een eenvoudige, stabiele en veilige opbouw. Het design van het systeem is mooi met ronde vormen en de profielen hebben een hoogwaardige afwerking voor een stijlvol resultaat.

Classic frame

Met Expolinc Frame kun je eenvoudig presentatiewanden en beursstands realiseren.
Het systeem bestaat uit hoogwaardig afgewerkte profielen van maximaal 100 cm. lang en is zonder gereedschap te monteren. Expolinc Frame kan worden ingezet als vrijstaande wand en als hoekopstelling of tussenstand, waarbij frames worden gekoppeld.
Als verpakking kan worden gekozen tussen een verrijdbare draagtas of een koffer met wielen, de XL versie van de Pop-Up koffer. LED verlichting kan uiteraard ook op Expolinc Frame worden geplaatst.

Losse panelen in ieder formaat

Is het frame van uw beurswand nog goed en wilt u alleen de panelen vervangen? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We maken uw losse panelen in iedere passend formaat.

Maatwerk
Met de verschillende onderdelen  kunnen wij een flexibel in te zetten maatwerkoplossing voor u verzorgen. U kiest vervolgens voor een volledige opstelling of voor een kleinere wanneer u minder ruimte tot uw beschikking hebt.

Wandbekleding
Beurswanden worden – als ze niet gebruikt worden voor een evenement – vaak gebruikt als wandbekleding of decoratie in het bedrijfspand. We bieden tal van betere opties voor het bekleden van uw wanden. Deze zijn vaak duurzamer dan beurswanden en ook aanwezig wanneer de beurswand wordt gebruikt waar hij voor bestemd is.

PopUp-Presentatiewand
Presentatiewanden

Wij betekenen graag meer voor onze klanten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij geloven in maatwerk en advies op maat; daarom treft u op onze website ook geen prijzen aan. Graag kiezen wij samen met u voor de juiste combinatie van product en materiaal. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van onze producten. Daarmee willen wij ons blijven onderscheiden.

Pop Up pakketten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk (en uiteraard vrijblijvend) contact met u op.