Pop Up Magnetic Beursstands

PopUp-Presentatiewand

Combineer frames en bouw uw presentatie op zonder beperkingen. Kies uit rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes en creëer uw maatwerk stand. Alle onderdelen worden gekoppeld zonder gereedschap en elk frame staat op zichzelf, wat zorgt voor de de beste oplossing om eenvoudig een stand te bouwen. Complete pakketten zijn ook beschikbaar met verschillende verpakkingen.

Een beurswand in een mum van tijd

Professioneel voor de dag komen op een beurs of evenement? De Pop Up Magnetic is een beurswand die u binnen de kortste keren opzet. U neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe en zet hem net zo makkelijk ook op. Door middel van magneten bevestigt u eenvoudig de oprolbare panelen tegen het frame. Uiteraard full colour bedrukt met fotografische kwaliteit. Het resultaat is een presentatiewand met perfecte uitstraling als krachtige ondersteuning van uw boodschap.

De PopUp Magnetic is maar een van de vele mogelijke oplossingen om uw merk in de schijnwerpers te zetten.

Losse panelen in ieder formaat

Is het frame van uw beurswand nog goed en wilt u alleen de panelen vervangen? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht. We maken uw losse panelen in iedere passend formaat.

Mobiele beursbalie: professioneel en handig

Indien gewenst leveren we uw Pop Up Magnetic met een daarbij behorende beursbalie. Natuurlijk met een goede print in de lijn met uw Pop Up Magnetic voor een juiste uitstraling van uw organisatie of product. Heel praktisch om spullen uit het zicht van beursbezoekers in op te bergen.

Onze beursbalies zijn demontabel met afneembare print. U zet ze op en haalt ze gemakkelijk weer uit elkaar in slechts een paar minuten.

Afmetingen
Standaardafmetingen Pop Up Magnetic (breedte x hoogte): 336 x 222 cm (andere afmetingen in overleg verkrijgbaar)

Maatwerk
Met de verschillende onderdelen van de PopUp Magnetic kunnen wij een flexibel in te zetten maatwerkoplossing voor u verzorgen. U kiest vervolgens voor een volledige opstelling of voor een kleinere wanneer u minder ruimte tot uw beschikking hebt.

Wandbekleding
Beurswanden worden – als ze niet gebruikt worden voor een evenement – vaak gebruikt als wandbekleding of decoratie in het bedrijfspand. We bieden tal van betere opties voor het bekleden van uw wanden. Deze zijn vaak duurzamer dan beurswanden en ook aanwezig wanneer de beurswand wordt gebruikt waar hij voor bestemd is.

Mobiele beursstand

Wij betekenen graag meer voor onze klanten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij geloven in maatwerk en advies op maat; daarom treft u op onze website ook geen prijzen aan. Graag kiezen wij samen met u voor de juiste combinatie van product en materiaal. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van onze producten. Daarmee willen wij ons blijven onderscheiden.

Pop Up pakketten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk (en uiteraard vrijblijvend) contact met u op.