Pop up Stands en Presentatiewanden

Metis Standbouw is gefocust op kwaliteit. Daarom kiezen wij voor samenwerking met Expolinc als het gaat om display systemen. De systemen van Expolinc zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden geleverd met levenslange garantie. Van roll-up banners tot complete presentatiesystemen, draagbaar en eenvoudig te vervoeren. De systemen zijn zeer eenvoudig op te zetten en af te bouwen. Met de vele accessoires, zoals verlichting, schappen en monitorhouders, maakt u uw stand in een handomdraai compleet.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken, wij komen graag langs om te kijken wat Metis Standbouw voor jullie bedrijfspresentatie kan betekenen. Ook is het altijd mogelijk om een afspraak te maken in de showroom te Amsterdam.

Zie hieronder ons uitgebreide assortiment.

PopUp-Presentatiewand

Pop Up Beursstand Magnetic

Expolinc Frame is een beurssysteem voor prints op doek. U heeft geen gereedschap nodig of speciaal opgeleid personeel. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een mooie, stabiele en veilige installatie.

Lees meer
Classic frame

Beursstand classic frame

Expolinc Frame is een beurssysteem voor prints op doek. U heeft geen gereedschap nodig of speciaal opgeleid personeel. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een mooie, stabiele en veilige installatie.

Lees meer

Standaard of maatwerk

Uit de verschillende (standaard)systemen kunnen wij voor uw specifieke situatie een perfecte maatwerkoplossing samenstellen. Zo’n maatwerksysteem is in delen herbruikbaar, zodat u zelf kunt kiezen voor een kleine of een grote opstelling

Vervangbare bedrukte banen

De door ons bedrukte magnetische banen zijn vervangbaar, zodat u altijd met een actuele stand voor de dag kunt komen.

Ook voor uw presentaties

De presentatie systemen zijn toonaangevend en bieden u bijzonder veel waar voor uw geld. Met deze producten krijgen uw merk en boodschap de aandacht die zij verdienen!

Voor elke presentatie bieden wij met onze collectie een passend product. Standaard of maatwerk, het kan allemaal. Graag vertellen wij u alles over onze mogelijkheden; wij nodigen u uit contact met ons op te nemen.

Wij betekenen graag meet voor onze klanten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij geloven in maatwerk en advies op maat; daarom treft u op onze website ook geen prijzen aan. Graag kiezen wij samen met u voor de juiste combinatie van product en materiaal. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van onze producten. Daarmee willen wij ons blijven onderscheiden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk (en uiteraard vrijblijvend) contact met u op.