Airco ombouw kast van Douglas hout

Airco of warmtepomp ombouw van Douglas hout
Deze airco omkasting is opgebouwd uit planken douglashout, bestand tegen het Nederlandse klimaat. In alle gewenste afmetingen leverbaar.

De buitenunit is niet meer zichtbaar door de airco behuizing. De louvres van de airco omkasting zorgen dat de airco wordt weggewerkt, zonder de werking en het rendement van de airco te belemmeren en is geschikt voor alle merken airco’s.

Deze omkasting kan dankzij zijn bevestigingsgaten gebruikt worden voor wandmontage als voor staande montage. De achterzijde van de omkasting is volledig open.

(bijgevoegde foto is een demo model)
Breedte binnenmaat 1000 MM
Diepte binnenmaat 500 MM
Hoogte binnenmaat 700 MM

Airco ombouw kast van Douglashout
airco ombouw kast

Wat is Douglas hout?
Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10-15 jaar en is van nature erg duurzaam. Naast de duurzaamheid van het hout is de kleur van het hout zeer gewaardeerd. Zo zien wij deze houtsoort steeds vaker terugkomen in Nederlandse tuinen dankzij de warme uitstraling. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Als Douglas hout jong is, heeft het een roodbruine kleur. Zodra het hout wat ouder wordt, krijgt het een licht geelbruine kleur. Door het hout te beitsen, vertraagt u dit proces.

• Douglas hout is onderhoudsarm
• Onbehandeld Douglas hout heeft een minimale levensduur van 10-15 jaar
• Geen invloed op de werking van de airco
• Beschikbaar in ieder formaat
• Geschikt voor elk merk airco
• Eenvoudige montage

Voor een offerte op maat, stuur ons een berichtje of een mail naar info@metisstandbouw.nl

Contact formulier

Vul het formulier in en ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat.